DARMOWA DOSTAWA OD 150 ZŁ(PRZY PŁATNOŚCI Z GÓRY)  30 DNI NA ZWROT

Blacha do pieczenia tortownica forma okrągła do tortów tart guiche 26cm brązowa

Dostępność: 73 szt.
32.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: 663488374 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki od:
12.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier Inpost pobranie 18.99
EAN:
5902882003849
  • FORMA OKRĄGŁA "NON-STICK" "CAFFE CREME" – IDEALNA DO PIEKARNIKA!

    🍰 Wielofunkcyjna forma
    Okrągła forma o średnicy 260 mm to doskonały wybór do wypieku wszelkiego rodzaju tart, quiche, ciast drożdżowych, zapiekanek, a także do zapiekanych warzyw. Dzięki swojej funkcjonalności sprawdzi się w każdej kuchni, ułatwiając przygotowywanie ulubionych dań!

    🥄 Powłoka antyadhezyjna
    Forma została wykonana z stali niskowęglowej z powłoką non-stick, co gwarantuje łatwe wyjmowanie potraw oraz sprawia, że formy nie trzeba smarować tłuszczem. Przekłada się to również na łatwe czyszczenie, choć należy unikać mycia w zmywarce.

    🌟 Elegancki design
    Zewnętrzna część formy w kolorze kawy z mlekiem, a wewnętrzna w eleganckim kolorze ecru sprawia, że forma jest nie tylko funkcjonalna, ale także estetyczna i będzie ozdobą każdej kuchni!

    🔥 Do piekarników gazowych i elektrycznych
    Forma jest przeznaczona do użytku w piekarnikach gazowych i elektrycznych, co zapewnia jej szerokie możliwości wykorzystania w różnych warunkach.

    📏 Wymiary:

    • Średnica zewnętrzna: 296 mm
    • Wysokość: 60 mm
    • Waga: 0,288 kg
    • Grubość materiału: 0,35 mm

    🚛 Dostawa już następnego dnia!
    🎁 Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 150 zł!

    Zainwestuj w profesjonalną formę, która sprawi, że wypieki będą łatwe i perfekcyjne!

     

Parametry:
Czas dostawy:
24
Objętość:
0.38
Za duży na paczkomat:
Nie

Dane producenta

Spółdzielnia Snb Białystok
Józefa Ignacego Kraszewskiego 26/2
15-025 Białystok
Poland

857416136
snb@snb.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: